avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu mediu pe unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu mediu pe unitate

Buna ziua.Am nascut pe 12 dec 2007. Mai pot primi banii acum?
Cel mai recent răspuns: flexi , utilizator 14:08, 26 Februarie 2010
Ma refeream la drepturile deschise in anul 2010 , deci pentru copiii nascuti in anul 2010 .
Daca decizia este favorabila dvs. inseamna ca aparatorul institutiei nu a stiut cum sa formuleze intampinarea .
Va rog sa reveniti si sa ne comunicati daca intr-adevar o actiune pentru un ajutor la nastere introdusa dupa 6 luni de la nasterea dreptului a primit decizie favorabila in instanta .
nu pot preciza daca aparatorul institutiei nu si-a facut intampinarea cum trebuie dar solutionarea instantei este "adminte actiune formulta de reclamanta..."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info ajutor pt nastere adrianas18 adrianas18 Buna ziua am facut cerere pentru ajutorul pentru nastere la un an jumatate dupa ce am nascut (conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National pe ... (vezi toată discuția)
Neplata primei de nastere iarina10 iarina10 Buna ziua, As avea nevoie de cateva detalii in legatura cu neplata primei de nastere prevazuta in art. 51, alin.c din CCMUNN si cum singura solutie este sa dau ... (vezi toată discuția)
Drept salarial de care nu stiam !!! ginamangra ginamangra Va rog sa-mi spuneti ce sanse mai am sa obtin undrept salarial din 2008 , acum caci tocmai am aflat despre el.Situatia sta cam asa: In 27.07.2008 am nascut si ... (vezi toată discuția)