avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil - strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil - strainatate

Salut. sunt si eu plecata in Spania cu familia...amandoi parinti avem rezidenta de Spania, fetita este la scoala acolo pe clasa a 4...si acolo a si ibceput scoala, intrebarea mea este:poate sa beneficieze fetita de alocatie acolo in Spania?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 11:34, 27 Februarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana mikeral mikeral Buna ziua! Eu lucrez in Italia de cativa ani buni,sunt divortat si am o fetita de 13 ani Romania,pana acum nu am stiut de acest regulament european si cand am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.! am fetița de 12 ani care de un an jumate sa mutat ... Patisia Patisia Bună ziua.! Am fetița de 12 ani care de un an jumate sa mutat cu tatăl ei in Spania ,tatăl ei fiind recăsătorit, amândoi am cazut la o înțelegere ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii lambru constantin lambru constantin suntem rezidenti in Spania din anul 2006,avem o fatain varsta de 9 ani, la varsta de 5 ani ne-am adus copilul in Spania.Pana la varsta de 7 ani copilul a ... (vezi toată discuția)