Am cateva intrebari. In luna februarie mi-am depus actele pentru somaj (activitatea in munca am incetato in data de 30.01.2010. Mi-am gasit un nou job incepand cu data de 01.03.2010. In conditiile in care am fost in somaj doar pe o perioada de 1 luna mai beneficiez de procentul de 30% din somaj in urmatoarele luni daca voi fi angajata pe perioada nedeterminata? In cazul in care beneficiez de acest procent ce trebuie sa fac? La cine trebuie sa ma adresez?
In cazul in care mi-am gasit job la o distanta mai mare de 60 km fata de domiciliul stabil beneficiez de alte ajutoare banesti?
Va multumesc pentru timpul acordat
C.B
Indiferent cat ati beneficiat de somaj veti beneficia de drepturile legale.
Pentru cei 30% trebuie sa anuntati AJOFM ca v-ati gasit un loc de munca si duceti o copie a contractului de munca apoi lunar veti duce o adeverinta tip eliberata de angajator.
Somaj!
bobo2ly
ce acte trebuie sa duc la AJOFM daca m-am angajat in timp ce eram in somaj?si...ar trebui sa mai primesc ceva de la ei pt k mi-am gasit eu de munca si nu ... (vezi toată discuția)
Angajare
blareanabel
Buna seara!problema mea este urmatoarea sunt in somaj acum cateva zile mi-am gasit un loc de munca cum trebuie sa procedez ca sa primesc cei 30 % de la somaj ... (vezi toată discuția)