avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probe in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probe in instanta

Doresc sa stiu si eu daca este tardiv sa depun proba cu inscrisuri intr-un dosar penal la prima infatisare sau trebuie sa depun inscrisurile inainte.Multumesc.=D>
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:18, 27 Februarie 2010
:) In mod procedural , inscrisurile noi se depun intr-un dosar penal dupa ce acestea au fost incuviintate de catre instanta.
Da, asa este dar exista dreptul de a le depune oricum.
Exista insa si cazuri in care instanta sa refuze primirea...rar, dar exista...
In mod normal si logic,cererea de probatorii ,trebuie sa se bazeze pe informatii , acte alte dovezi,etc aflate la dosar.
Parerea mea ,este sa depuneti actele pentru a putea demonstra existenta unor legaturi de cauzalitate intre acestea si proba/probele solicitate (in cadrul cererii de probatorii)
Se pot depune inscrisuri si in circumstantiere.
In aceste cazuri se vor primi in mod sigur.
Adica daca inculpatul recunoaste fapta.
inculpatul a afirmat ca eu am hepatita cu virus b in mod calomnios si eu vreau sa dovedesc contrariul prin acte medicale

Alte discuții în legătură

Filmare camera ascunsa arakys arakys Salutare! Sunt legale, filmarile cu camera ascunsa ? Sunt acceptate in instanta, fotografiile si filmarile cu camera ascunsa ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul art 375 cpp? coriii coriii La art 375(2)probele cu inscrisuri solicitate se refera la probele care au fost in urmarire penala la care inculpatul a recunoscut fapta sau se refera la noile ... (vezi toată discuția)
Consum alcool + accident Capsa12 Capsa12 Am consumat alcool ca totii tinerii din ziua de azi si ma pus ala cu coarne sa ma urc la volan si am facut un accident din care au reiesit numai ... (vezi toată discuția)