avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probe in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probe in instanta

Doresc sa stiu si eu daca este tardiv sa depun proba cu inscrisuri intr-un dosar penal la prima infatisare sau trebuie sa depun inscrisurile inainte.Multumesc.=D>
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:18, 27 Februarie 2010
Potrivit art.67 cpp in cursul procesului penal partile pot propune probe si cere administrarea lor.Cererea pentru administrarea unei probe nu poate fi respinsa daca proba este concludenta si utila cauzei .In concluzie solicitati proba cu inscrisuri atunci cand se vor da partilor cuvantul pe propunere probe.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare camera ascunsa arakys arakys Salutare! Sunt legale, filmarile cu camera ascunsa ? Sunt acceptate in instanta, fotografiile si filmarile cu camera ascunsa ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul art 375 cpp? coriii coriii La art 375(2)probele cu inscrisuri solicitate se refera la probele care au fost in urmarire penala la care inculpatul a recunoscut fapta sau se refera la noile ... (vezi toată discuția)
Consum alcool + accident Capsa12 Capsa12 Am consumat alcool ca totii tinerii din ziua de azi si ma pus ala cu coarne sa ma urc la volan si am facut un accident din care au reiesit numai ... (vezi toată discuția)