avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani imprumutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani imprumutati

am imprumutat o persoana cu o suma de bani si singur inscris pe care l-am facut cu privire la imprumut este o declaratie notariala prin care debitorul recunoaste ca a primit suma
Cel mai recent răspuns: mat78 , utilizator 15:53, 26 Februarie 2010
Am imprumutat persoana cu suma de bani in 2008 si singurul act facut cu aceasta a fost o simpla declaratie data de debitor in fata notarului, in care recunoaste ca a primit suma de bani fara a fi mentionat un termen de restituire sau ca suma a fost data ca imprumut. in urma cu 3 saptamani i-am facut debitorului o notificare in care i-am solicitat restituirea sumei pana la data de 20.03.2010 la care nu am primit raspuns desi am confirmarea primirii notificarii. Se mai poate face ceva pentru a-mi recupera banii?
da, se poate face.
ulterior datei de 20.03.2010, se va putea introduce o actiune pt restituirea acestei sume.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati oliviuganceanu oliviuganceanu Buna ziua,as dori sa stiu daca sunt in posesia unei declaratii scrise de mana din care reiese faptul ca am imprumutat o persoana cu o anumita suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu act notarial wert wert Am si eu urmatoarea problema: o cunostinta mi-a \"vandut\" o casa+teren prin contract de vanzare-cumparare (vandut intre \" \" pt ca nu i-am dat banii din ... (vezi toată discuția)