avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu bonus la a doua nastere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu bonus la a doua nastere

buna ziua!
ma intereseaza daca pt angajatele aflate in concediu crestere copil pana la 2 ani care au contractul de munca suspendat in acest timp se va acorda un salariu mediu pe unitate si la a doua nastere survenita pana la implinirea celor 2 ani.
angajatorul mi-a raspuns ca eu sunt acasa pt crestere copil pana la 2 ani si am contractul suspendat pana in martie 2010, iar faptul ca am nascut al doilea bebe in ianuarie 2010 ma impiedica sa beneficiez din nou de acei bani.
ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:27, 26 Februarie 2010
Beneficiati de ajutorul de nastere intrucat acesta este un ajutor social,nu este de natura salariala si se plateste din fondul social de 2%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea primei de nastere de catre angajator, pentru cel de al doilea copil, daca ma aflu in plata indemnizatiei pentru primul? grete grete Buna ziua, Sunt medic, ma aflu in plata indemnizatiei de crestere a copilului, pentru primul baietel, dar intre timp am nascut si al doilea copil.Pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bebe 2 catalinaciobanu catalinaciobanu Buna ziua, Eu beneficiez in prezent de indemnizatie 85 % pt crestere copil ( am un baietel de 1 an si 9 luni ) si sunt insarcinata in 7 luni. Urmeaza sa nasc ... (vezi toată discuția)
Ajutor pt nastere, va rog imi trebuie un raspuns urgent! alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Daca sunt in prelungire cic pt a-l 2 lea copil, si nu am solicitat acest ajutor de un sal mediu pe unitate nici pt primul copil, cum fac sa il ... (vezi toată discuția)