avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... deschiderea unei afaceri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

deschiderea unei afaceri

As dori si eu sa stiu in legatura cu deschiderea unei afaceri: ce suma se acorda, daca trebuie restituita, daca da in cat timp, si ce trebuie sa fac.....unde sa depun dosar? Stiu ca in cazul in care doresc sa deschid o societate pe raspundere limitata trebuie sa fac un dosar pe care sa il depun la Registrul Comertului...
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 15:40, 26 Februarie 2010
Modul de organizare al afacerii ,d-voastra il hotariti.Puteti sa va infiintati o societate cf.Lg.31/1990 sau puteti functiona ca si persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.Acest lucru il realizati prin registrul comertului.Bani nu va da nimeni...
Puteti opta pentru accesarea unor fonduri nerambursabile-procentul difera in functie de fiecare masura in parte - dar acest lucru presupune intocmirea unui proiect confor ghidului masurii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Fonuri nerambursabile ContSters118682 ContSters118682 PENTRU ACCESAREA FONDURI NERAMBURSABILE INAINTE DE SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU A OBTINE ACESTE FONDURI, CAT TIMP DOSARUL ESTE IN LUCRU , SE POATE MODIFICA ... (vezi toată discuția)