avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc sa stiu ce inseamna "acte individuale"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc sa stiu ce inseamna "acte individuale"

salut doresc sa stiu ce inseamna individuale de ex: bunicii mei ma-a dat acte pe casa batraneasca.si pe contract scrie ///acte individuale////// doresc sa stiu ce inseamna. si daca poate cineva sa darame actul pe care lau dat bunici. va rog frumos e !!!!!!!!URGENT!!!!!!!:(:(:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
boby_ozonee, utilizator
Cel mai recent răspuns: boby_ozonee , utilizator 22:52, 1 Martie 2010
Dati mai multe detalii, ce act este acesta?
Contract de vanzare-cumparare, donatie etc.?
Si scrieti tot contextul in care ati intalnit sintagma "acte individuale" sa ne dam si noi seama despre ce e vorba.

astai este problema ca nu stiu??????? eu doresc sa stiu ce inseamna idividuale si daca poate sa darame cineva actul acesta?????pe contract scrie //////act individual///// va multumesc daca ma puteti ajuta. si daca se poate un nr te telefon pentru a comunica in legatura ca actele
:(:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! bunica și bunicul meu mi-au trecut casa și terenul ... Chirita13 Chirita13 Bună seara ! Bunica și bunicul meu mi-au trecut casa și terenul pe numele meu prin cu condiția de ai întreține ,bunicul a decedat a rămas doar bunica ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare sau de intretinere Carmen Curelea Carmen Curelea As vrea sa aflu date despre cum o bunica poate face unui nepot act de intretinere sau contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere? Rog date clare ... (vezi toată discuția)
Bunica i-a donat mamei un apartament dar și-a păstrat dreptul de abitație viageră, iar acum vrea s-o evacueze. este posibil acest lucru? AnnaMariaS95 AnnaMariaS95 Buna ziua! Mama mea a primit printr-un act de donatie, de la mama sa (bunica mea), un apartament. Acest act de donatie are ca si clauza: drept de habitatie ... (vezi toată discuția)