avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal la infiintare SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal la infiintare SC

La infiintarea unei SC mai trebuie cazierele fiscale al asociatilor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: simona raducanu , utilizator 17:15, 30 Noiembrie 2006
eu stiu ca da...mie mi le-au cerut la ORC
Da, trebuie.
ele expira in 15 zile de la data eliberarii, astfel incat aveti grija sa faceti toate celelalte acte necesare la dosar pana atunci, ca sa nu aveti surpriza sa va ceara judecatorul altele.....din experienta cuiva..apropiat mie..:D
am citit de curand in presa ca ONRC nu va mai solicita cazier fiscal asociatilor ci Ministerului de fin., dar pp ca de la 01.01.01.2007.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal derderian derderian la infiintarea unui SRL cu asociat unic persoana fizica romana, trebuie prezentat cazierul fiscal? sau doar declaratia notariala ca indeplineste cond legale ... (vezi toată discuția)
Taxe orc Lylyca Lylyca Buna dimineata . Nu cunosc regulamentul intern al ORC si va intreb daca pot recupera suma de 172 lei pentru inscrirea ca PFA? Am platit-o dupa cum mi s-a ... (vezi toată discuția)
Incepera activitatii unei firme... vsadovici vsadovici buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. este vorba de o SC....SRL, infiintata in iunie 2008, care are Certificat Constatator de la ORC, precum ca ... (vezi toată discuția)