avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare-cumparare

Am o problema....bunicul meu are un teren de 2000 mp cu o casa batraneasca pe el...si vrea sa imi dea mie act pe el de vanzare cumparare..Bunicul are 6 copii toti la casele lor..iar bunica e decedata...vroiam sa stiu daca bunicul imi poate da act pe tot locul sau doar pe o parte...si daca trebuie sa deschid succesiune (pentru ca bunica e decedata)sau depinde doar de bunic sa imi faca actul?...bunicul are titlul de propietate pe numele lui.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 17:36, 27 Februarie 2010
daca titlul de proprietate e pe numele bunicului va poate vinde terenul ( dupa intabularea titlului de proprietate in CF, pentru casa(constructie) trebuie insa deschisa succesiunea dupa bunica.
buna ziua.
terenul inteleg ca este bunul propriu al bunicului, dar casa cum a fost dobandita?
a fost construita de catre bunici in timpul casatoriei?
daca aceasta este situatia, va trebui sa dezbateti succesiunea de pe urma bunicii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
ContSters97658, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare 1985 care nu are nici o valoare pentru titlu forin_04 forin_04 Buna ziua. Doresc sa fac succesiunea dupa decedarea parintilor. Exista un contract de vanzare cumparare in anul 1985 prin care parintii mei cumpara de la ... (vezi toată discuția)
Autorizație demolare Cucinela Cucinela Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea a construit o casa înainte de anii 2000 ... Andreea2025 Andreea2025 Bună ziua. Mama mea a construit o casa înainte de anii 2000 cu autorizație de construcție de la primărie obținută de bunicul meu ,pe o mie de metri data ... (vezi toată discuția)