avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce poti face intr-un cartier din braila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce poti face intr-un cartier din braila

vinzarile sunt atat de mici ca nu stii ce sa faci cu banii ,sa-ti platesti facturile la agenti,sa-ti cumperi marfa si sa nu mai dai pe caietla clientilor caci mai sunt si neseriosi . ce pot face ?datimi un sfat ce pot face sa casrig bani...................sa pot sa-mi castig existenta
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 21:49, 27 Februarie 2010
Incercati ceva in domeniul serviciilor, testati piata din Braila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa le vin de hac!!!!!!! mariana0709 mariana0709 Sunt reprezentanta unei firme de haine intr-un oras mic. Cu furnizorul am un contract de exclusivitate.E ok! In oras e un comerciant care isi procura aceiasi ... (vezi toată discuția)
Sunt reprezentanta unei firme de imbracaminte. cum rezolv problema concurentei neloiale? mariana0709 mariana0709 Sunt reprezentanta unei firme de haine intr-un oras mic. Cu furnizorul am un contract de exclusivitate.E ok! In oras e un comerciant care isi procura aceiasi ... (vezi toată discuția)
Raspunderea salariatilor anonim anonim Am o firma de distributie, iar agentii mei, angajati, emit facturi pe un anumit termen. Am avut probleme fiindca unul a plecat si a lasat in urma facturi ... (vezi toată discuția)