avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce model de contract trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce model de contract trebuie sa fac?

Buna seara,
Detin o societate de schimb valutar care are un punct de lucru inchiriat de la o persoana fizica(un spatiu comercial), cu contract de inchiriere inregistrat la fin.Firma de schimb nu poate avea profit decat din activitatea de schimb conform reglementarilor(are doar un cod caen unic).Mai detin doua societati :una de amanet si una de comert si doresc ca in acel spatiu sa functioneze toate cele trei firme in care eu sunt asociat.Nu stiu ce contract sa fac intre ele.(contractul de inchiriere este pe soc de schimb valutar).In contractul de inchiriere facut se specifica ca proprietarul este de acord cu activitati ca :schimb valutar, amanet, xerox, publicitate, papetarie, etc.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: adrian_velicu , utilizator 20:07, 27 Februarie 2010
Buna seara.
1.Prima varianta-cu acordul proprietarului spatiului 2 contracte de subinchiriere de la soc.de schimb valutar (unul cu soc.de amanet si unul cu soc.de comert) achitand chiria soc.de schimb valutar.
2.Contracte de comodat.
Succes!
Cu respect,Alexa...
cel mai potrivit, dat fiind ca nu aveti voie pe schimb valutar sa scoateti bani din alta activitate, contractul de comodat.. bafta!
Multumesc pentru raspuns.Am inteles ca cei de la Reg Com nu ar accepta un contract de comdat intre doua SRL uri pentru ca ele sunt constituite pentru a obtine profit iar la comodat se da ceva gratis cu titlu de folosinta.Stiti ceva in genul asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de? adrian_velicu adrian_velicu Buna seara, Detin un spatiu comercial in chirie si doresc sa diversific activitatea existenta .Firma care detine spatiul nu are voie sa aiba alte venituri ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)