avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT - IMI POT ACUZA SOTUL DE IMORALITATE DACA EL A ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT - IMI POT ACUZA SOTUL DE IMORALITATE DACA EL A RECUNOSCUT CA ARE O RELATIE EXTRACONJUGALA

BUNA ZIUA! SUNT IN DIVORT CU SOTUL MEU . NU AVEM COPII. CEL CARE A DEPUS CEREREA DE DIVORT A FOST EL , INVOCAND NEPOTRIVIREA DE CARACTER. IN REALITATE, ADEVARATUL MOTIV AL DIVORTULUI , ESTE FAPTUL CA SOTUL MEU ARE UN COPIL DINTR-O RELATIE EXTRACONJUGALA. S-A DOVEDIT PRIN TEST DE PATERNITATE CA ACEL COPIL ESTE AL LUI. INTREBAREA MEA ESTE DACA IL POT ACUZA DE IMORALITATE PE SOTUL MEU IN COMDITIILE IN CARE EL A DECLARAT SI LA TRIBUNAL CA ESTE TATAL ACELUI COPIL. MENTIONEZ CA EU NU MA OPUN DIVORTULUI, DOAR CA NU VREAU CA LUCRURILE SA RAMANA ASA .
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:40, 28 Februarie 2010
da.. si hotararea de divort se va pronunta din vna sa.. doar ca se va amana pentru administrare matori.. mai vreti un termen? eu va sugerez sa o lasati balta si sa inchideti procesul cat mai repede.. tot divortata veti fi
Relatiile extraconjugale sunt un evident motiv de desfacere a castoriei si daca el este singurul vinovat de destramarea relatiilor dvs. de familie nu vad de ce nu ati solicita desfacerea acesteia din culpa exclusiva, mai ales ca aveti si probe in acest. Probe:inscrisuri, 2 martori.Un avantaj in cazul desfacerii casatoriei asa cum am spus este si acordarea cheltuielilor de judecata, respectiv taxa de timbru, timbru judiciar si onorariu avocat pentru ca evident va sfatuiesc sa angajati avocat.
DIN PACATE EU NU MI-AM ANGAJAT UN AVOCAT SI HABAR NU AM AVUT DE FELUL CUM VA EVOLUA PROCESUL. NU M-AM OPUS DIVORTULUI PT CA NU AVEA SENS SA LUPT PT O RELATIE CARE NU AVEA NICIUN VIITOR. AM VRUT CA TOTUL SA SE TERMINE FOARTE REPEDE. O ALTA PROBLEMA IN FATA CAREIA SUNT PUSA : APARTAMENTUL ESTE AL SOTULUI MEU , DOBANDIT CU CATIVA ANI INAINTE DE CASATORIE, DECI EU NU AM NICIUN DREPT LA EL . DOAR CA DUPA CASATORIA NOASTRA EU AM AVUT BANI PT RENOVAREA COMPLETA A APARTAMENTULUI, MOBILA SI ELECTROCASNICE.IN PLUS TOTI BANII DE LA NUNTA AU FOST DEPUSI PE NUMELE LUI , PT ACHITAREA CREDITULUI FACUT PT ACHIZITIONAREA APARTAMENTULUI. POT DEMONSTRA ASTA PRIN EXTRASE DE CONT. ACTELE PENTRU BUNURILE CUMPARATE IN CASA AU FOST DISTRUSE DE SOTUL MEU. OARE ARE SENS SA INCERC SA RECUPEREZ VREO PARTE DIN BANII INVESTITI?
Va rugam sa nu mai scrieti cu majuscule,deoarece devine deranjant la citit.:)
Da,asupra imbunatatirile/renovarile facute in apartament,aveti un drept de creanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
luiza2008, utilizator
Trebuie sa depun actiunea de partaj imediat dupa finalizarea procesului de divort? Eu am obtinut o bursa in Anglia pt o perioada de 12 luni, incepand cu luna mai, si nu pot veni in tara la fiecare termen al partajului, asa ca ma gandeam sa il depun anul viitor.Pentru partaj e neaparata nevoie sa angajez un avocat? Sunt suficiente extrasele de cont pentru a dovedi provenienta banilor sau mai am nevoie si de martori?

Alte discuții în legătură

Divort rapid ? daponte stefan daponte stefan Puteti sa-mi spuneti daca exista vreo procedura de divort rapid ? Sotia are relatii extraconjugale dar nu pot dovedi decat prin faptul ca pleaca saptamanal de ... (vezi toată discuția)
Consultatii in cazuri de divort GEORGETA_TEBREAN GEORGETA_TEBREAN Buna seara.Sunt in situatie delicata in familie.As dori sa stiu ce se va intampla in cazul unui divort de sotul meu,ce presupune si ce consecinte are. ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters94817 ContSters94817 Dupa depunerea cererii de divort mama cu copilul minor pot parasi domiciliul conjugal, cum trebuie procedat? Apartamentul care este bun comun se imparte la 2 ... (vezi toată discuția)