BUNA ZIUA! SUNT IN DIVORT CU SOTUL MEU . NU AVEM COPII. CEL CARE A DEPUS CEREREA DE DIVORT A FOST EL , INVOCAND NEPOTRIVIREA DE CARACTER. IN REALITATE, ADEVARATUL MOTIV AL DIVORTULUI , ESTE FAPTUL CA SOTUL MEU ARE UN COPIL DINTR-O RELATIE EXTRACONJUGALA. S-A DOVEDIT PRIN TEST DE PATERNITATE CA ACEL COPIL ESTE AL LUI. INTREBAREA MEA ESTE DACA IL POT ACUZA DE IMORALITATE PE SOTUL MEU IN COMDITIILE IN CARE EL A DECLARAT SI LA TRIBUNAL CA ESTE TATAL ACELUI COPIL. MENTIONEZ CA EU NU MA OPUN DIVORTULUI, DOAR CA NU VREAU CA LUCRURILE SA RAMANA ASA .
Nu,nu este nevoie ca actiunea de partaj sa fie depusa imediat dupa finalizarea procesului de divort.Aceasta actiune este imprescriptibila,deci poate fi introdusa oricand.
Nu este neaparata nevoie de un avocat,insa ar fi mai bine daca v-ati angaja totusi unul.:)
Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra. In felul acesta am reusit sa ma mai luminez putin, pt ca lumea justitiei , proceselor, salilor de judecata imi e complet necunoscuta. Am mari emotii legate de momentul in care voi ajunge in sala de judecata, la proces si toata sala va fi cu ochii pe mine si pe sotul meu. Sper sa depasesc cu bine momentul. Va multumesc ! Toate cele bune!
Da ,are sens insa numai cu avocat.Aveti un drept de creanta in cuantum de 1/2 din contravaloarea imbunatatatilor facute la apartament si 1/2 din bunurile mobile.Chiar daca nu mai aveti acte la ele, se pot proba prin interogatoriu si martori.Chiar vreti sa-i lasati tot?
Divort rapid ?
daponte stefan
Puteti sa-mi spuneti daca exista vreo procedura de divort rapid ? Sotia are relatii extraconjugale dar nu pot dovedi decat prin faptul ca pleaca saptamanal de ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters94817
Dupa depunerea cererii de divort mama cu copilul minor pot parasi domiciliul conjugal, cum trebuie procedat?
Apartamentul care este bun comun se imparte la 2 ... (vezi toată discuția)