avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune fiscala

Intr-un dosar de umarire penala pentru evaziune fiscala sun cercetati cei doi administratori ai fimei X pentru plata impozitelor cu intarziere si existenta unor sume ridicate de catre unul din administratori - fapte constatate printr-un proces verbal incheiat de garda financiara in urma cu 3 ani.

Pot cei doi administratori sa aduca probe prin care sa demonstreze ca nu au avut cunostinta de acest lucru si semnatura le-a fost falsificata? Procurorul care instrumenteaza cazul poate lua in considerare probe cu inscrisuri false?

Ce pot face cei doi administratori pentru a se sustrage raspunderii penale?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:40, 28 Februarie 2010
intrebarea este: daca administratorul societatii care a ridicat bani poate aduce probe de de semnaturi false prin care sa demonsteze ca nu el a delapidat poate fi crezut si daca da, cum i se va usura pedeapsa?
Asa cum v-am spus trebuie sa angajeze un avocat specializat, sa-l reprezinte si sa ajute cu probe in procesul penal, prin care sa se demonstreze ca nu el este cel vinovat. Normal ca se vor avea in vedere circumstantele atenuante.
ESTE INDICAT SA VA ANGAJATI AVOCAT.
Puteti propune ce probe vreti dar se pot respinge.
Trebuie facuta o analiza de caz.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri sub semnatura privata si evaziune fiscala Mihaela Hornea Mihaela Hornea La 12.06.2007 DGFP sesizeaza organele de cercetare penala ca, urmare unei verificari efectuate la soc.D SRL(formata din doi asociati, amandoi administratori ... (vezi toată discuția)
Procedura penala maryanro maryanro Buna ziua, Am si o speta, intr-un dosar de delapidare si evaziune fiscala procurorul a cerut expertiza financiar contabila, intre timp societatea a fost ... (vezi toată discuția)
Incadrare fapta penal boureanulidia boureanulidia Buna ziua Am fost administrator la o firma cu 2 asociati in perioada 2007-iunie 2009, cind am predat administrarea celuilalt asociat. In aceasta perioada, in ... (vezi toată discuția)