avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la contract de luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la contract de luare in spatiu

Buna seara,

Acum cateva luni am luat pe cineva in spatiu #-o si vreau sa renunt la acel contract. Cat timp de la data luarii in spatiu se poate renunta la contrat? Si ce acte imi trebuiesc? Acea persoana nu vrea sa mearga cu mine la notariat sa renunte la contract :((. Pot sa merg numai eu sa renunt in notariat sau trebuie sa mergem amandoi?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:48, 28 Februarie 2010
Rezilierea contractului ,legal se poate intreprinde conform prevederi reciproc asumate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am luat în spațiu două persoane și vreau să le reziliez ... Valentina Bucă Valentina Bucă Dacă am luat în spațiu două persoane și vreau să le reziliez contractul, cum procedez? (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie si de luare in spatiu ???rog sa-mi dati un sfat ! radutzublue radutzublue Buna seara.Pe data de 1.Oct.2014 am inchiriat un apartament cu contract de chirie pe durata de 1 an.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu madutzae madutzae Cu ceva timp in urma am luat in spatiu pe perioada nedeterminata o persoana, care si-a facut si buletin pe adresa mea(10 ani perioada standard).Mentionez ca ... (vezi toată discuția)