avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre somaj

buna.lucrez la un magazin alimentar si seful meu ma dat in somaj ,dar vrea sa merg in continuare la servici.a zis ca daca nu merg o zi la munca imi opreste somajul!!! poate sa imi opreasca somajul daca nu merg la servici???va rog ajutati-ma cu un raspuns exact.multumesc
Cel mai recent răspuns: ileanaiordache , utilizator 23:21, 28 Februarie 2010
Somajul nu este acordat de catre angajator ... vi s-a incetat c.i.m.?

Somajul se primeste prin posta de la ANOFM!!!! acasa la dvs..
Daca nu este asa seful este un excroc! Puteti sa faceti reclamatie la ITM si Somaj sa vina sa-l controleze; posibil sa va plateasca la "negru"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj? hannacska hannacska Buna dimineata! Am o situatie \\"ciudata\\" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa inteleg care sunt drepturile mele!! maydam maydam buna . lucrez de 7 luni la un magazin alimentar. la angajare mi s-a promis un salariu de 7 milioane si contract de munca pe 8 ore/zi. dar acum am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa imi dea somaj perlutza perlutza Buna seara! Am nevoie de un raspuns urgent pentru mama mea. Era vanzatoare la un magazin de cartier pana intr-o zi cand sefa ei s-a imbolnavit de cancer ... (vezi toată discuția)