avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

am fost executata ,luindumi-se masina ce facea obiectul unui contract de leasing .
executarea s-a faxut in baza unei incheieri de la instanta care incuviinteaza executarea pentru masina dar este gresit numarul masinii in aceata incheiere.
am vreo sansa sa se admita contestatia in recurs daca la fond a fost respinsa.precizez ca in motivarea instantei de fond nu se precizeaza absolut nimic cu privire la indicarea eronata a nr. de inmatriculare a masinii executate.
nu s-a solicitat cerere de indreptare a erorii de creditor sau de executor.
Da, aveti posibilitatea de a vi se admita contestatia in recurs.Depinde de cum e formulat. Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta mi-a admis recursul... si m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs! aidu aidu Desi mi-a admis recursul... Curtea de Apel m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs!!! Sunt indreptatit sa invoc eroarea materiala pe calea ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg termenul :a omis din greseala sa cerceteze vreunul dintre motivele de modificare sau de casare. pacurariu maria pacurariu maria Ce inseamna :a omis din greseala sa cerceteze vreunul dintre motivele de modificare sau de casare.?pe care as vrea sa-i invoc in cererea de contestatie in ... (vezi toată discuția)
Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)