avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma fara activitate

Firma a fost infiintata in anul 2009 23 august si nu am inregistrat-o la administratia financiara pana in acest moment, nu exista activitate, angajati. am facut-o sa fie acolo, si as dori sa stii daca nu am inregistrat-o pana acum pot plati vre-o amenda?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 20:26, 28 Februarie 2010
Declaratia de inregistrare fiscala se depune la Administratia Financiara competenta in termen de 30 de zile de la data infiintarii societatii
[art. 72 din Codul de Procedura Fiscala]. Nu stiu care este sanctiunea dar cu siguranta exista una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni pentru neinregistrarea fiscala delia_a delia_a Am infiintat o asociatie sportiva fara personalitate juridica. Eu intelesesem ca nu mai am alte etape de urmat. Acum am aflat ca ar trebui sa obtin si un ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale srl nou infiintata ContSters199782 ContSters199782 Buna ziua! Am infiintat de curand (la 14 martie a fost eliberat Certificatul de inregistrare) o societate comerciala (srl) neplatitoare de tva, fara angajati ... (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)