avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... limita de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

limita de proprietate

este posibil ca primaria sa aprobe constrirea pe limita de proprietate sa nu respecte legea
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:59, 1 Martie 2010
Trebuie sa va plingetii in contencios administrativ pentru aceasta masura care va vatamata iar mai inainte pe cale de ordonanta presedentiala sa solicitati oprirea constructiei care nu respecta legea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere respinsa cosminmir cosminmir Buna ziua, Am inaintat instantei judecatoresti o cerere de ordonanta presedentiala in care solicit pronuntarea unei hotarari prin care vecinul din spatele ... (vezi toată discuția)
Casa pe hotar DragosC DragosC Buna ziua, Am autorizatie de constructie de la primarie chiar pe limita de hotar. Vecinul imi solicita sa las o distanta fata degard. Cum in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Refuz de a prezenta autorizatia de construire avas avas Buna ziua, Cum trebuie sa procedez cu o primarie care refuza sa-mi prezinte o autorizatie de construire pe care a eliberat-o si care imi incalca dreptul la ... (vezi toată discuția)