avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

Ce parere aveti, se poate introduce o actiune de restituire a taxei de poluare fara a parcurge procedura prealabila? Problema e urmatoarea, desi nu am primit o decizie de impunere am achitat taxa in august 2009, si nu am contestat nimic. Daca fac acum o cerere de restituire la instanta va fi considerata tardiva pentru ca au trecut mai mult de 6 luni?
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 10:01, 2 Martie 2010
Fără parcurgerea procedurii prealabile instanța va respinge cererea Dvs. Solicitați organului fiscal la care ați plătit taxa să vă restituie suma achitată, parcurgeți recursul grațios și în funcție de răspuns, dacă va fi cazul atacați în contencios răspunsul primit de la DFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune restituire taxa poluare- cu sau fara procedura prealabila? gigelas gigelas Buna ziua, Va rog un raspuns clar si concret: Exista cineva care a facut o actiune in instanta de Contencios Administrativ,pentru restituirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare, obligatia de a face, procedura prealabila? MoniMi MoniMi In cazul in care se solicita instantei obligarea la inmatricularea masinii fara taxa pe poluare, mai este necesara parcurgerea procedurii prealabile? Dupa ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare legionarul7007 legionarul7007 am cumparat o masina noua de curand si as vrea sa stiu cum imi pot recupera banii pentru taxa de poluare.Va multumesc (vezi toată discuția)