avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cercetare la fata locului din partea instantei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cercetare la fata locului din partea instantei

Am avut un dosar penal care dupa 3 ani desi au fost depuse acte si probe ale savirsirii de infractiuni conform art .cod penal 217 si 220 sa dat N.U.P.chit ca aceea persoana nu a depus la dosar nici un fel de acte de propietate ,nu a dus nici martori ci tot timpul si-a sustinut nevinovatia.Am facut plingere impotriva procurorului la rezolutie .Ceea ce ma intereseaza este daca pot cere din partea instantei cercetare la fata locului deoarece respectivul inspector care sa ocupat de caz a ascuns adevarul.O alta intrebare ar fi daca pot sa folosesc ca mijloc de proba fotografii facute cu 2 luni de zile gardului respectiv pina in distrugere si modificare a hotarului si fotografii facute dupa distrugere in care se observa diferente pe care domnul inspector nu a dorit sa le specifice in raspuns catre Parchet.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:55, 1 Martie 2010
Nu sunt admise ca probe decat dosarul de urmarire penala si inscrisuri. Asa ca, ati putea depune fotografiile.
In aceasta situatie,instanta analizeaza si se pronunta asupra legalitatii si temeiniciei solutiei date de procuror,nu administreaza probatorii pe starea de fapt,considerandu-se ca acestea au fost administrate in cursul cercetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut ??? irinu irinu Am mers la organul de ancheta care a cerecetat cazul meu, si am avut o discutie sincera unde imi spunea ca am dreptate dar ca nu poate trece peste procuror, ca ... (vezi toată discuția)
Constituire ca parte civila in penal respinsa flamingo flamingo Am depus plingere impotriva rezolutiei procuroruluide netrimitere in judecata (art .278 ,ind.1c.p.p).Fiind parte vatamata am dorit sa ma constitui parte civila ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere neagoeteodor neagoeteodor Sunt administratorul unei firme mici din bucuresti,in anul 2013 luna septembrie cu ocazia rezilierii unui contract de inchiriere a unui imobil,contractul fiind ... (vezi toată discuția)