avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de post director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de post director

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un model de fisa de post pentru director economic, respectiv director de calitate care sa contina clauza privind predarea documentelor in cazul in care acesta pleaca din firma, catre noul angajat pe acelasi post. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 08:57, 3 Martie 2010
am postat fisa post director economic la documente utile.Clauza la care va referiti o puteti adauga la sectiunea responsabilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga firma securitate alexduma alexduma Buna seara. Am nevoie de ajutoru dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie. Mi se cere dovada calităţii de ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului myhai55 myhai55 as dori daca poate cineva sa-mi trimita fisa postului pentru; VANZATOR, DIRECTOR VANZARI, MUNCITOR VULCANIZARE, DESERVENT UTILAJ, MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)