avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Amenzi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Amenzi

Cat este amenda la administratia financiara pentru nedepunerea in timp a contractului de inchiriere?? Daca am un contract de inchiriere cu act aditional de cesiune din parte chiriasului, trebuie sa inregistrez tot contractul de la data la care a fost semnat sau pot inregistra doar de la data la care s-a semnat actul aditional?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:17, 1 Martie 2010
Legal,pentru preintampinarea situatiilor neplacute ,se inregistreaza contractul initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract de inchiriere ContSters62729 ContSters62729 Am facut un contract de inchiriere al unui spatiu comercial pe o perioada de 3 ani. Acum chiriasul a dorit o chirie mai mica (criza),iar eu m-am folosit de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract inchiriere in absenta succesiunii lpapadiuc lpapadiuc Buna ziua, Imi permit sa va deranjez cu o intrebare privind o situatie mai incurcata. Eu si tatal meu suntem proprietari pe o casa. Tatal meu a decedat acum ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de inchierere ContSters94625 ContSters94625 buna!am inchiriat un contract de inchiriere a unei garsoniere si doresc sa schimb suma specificata initial in contract printr-un act aditional la ... (vezi toată discuția)