avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PRESTARI SERVICII?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PRESTARI SERVICII?

Intr-un contract de prestari serv intre doua soc. com. poate fi cuprinsa o clauza care sa permita unei dintre societati sa se foloseasca de angajatii celei de- a doua in schimbul unui comision, sau...Nu stiu..Dati- mi va rog o idee salvatoare fiindca intr- un fel sau altul trebuie sa concep un astfel de contract...#-o..Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters128282 , utilizator 12:49, 3 Martie 2010
Asta suna mai degraba a contract de agent.
Dar, de exemplu, se poate considera contarct de prestari servicii, in care se inchiriaza si forta de munca: contractul de inchirire utilaj cu tot cu sofer, de exemplu.
De exemplu, in Contractul de ag. com., Principalul/ Comitentul imputerniceste pe Agent sa incheie ctr de vanzare cumparare, in numele si in contul Comitentului. Ob. ctr de v-c sunt produsele( cosmetice, parafarmaceutice) puse la dispozitie de Comitent Agentului....Intrebarea este : Comitentul trebuie sa aiba autorizat vreun anume cod CAEN....In contractele de v-c pe care le incheie agentul , cine apare ca vanzator, Agentul sau Comitentul? Pare o intrebare cam prosteasca....dar totusi solicit sa ma ajutati cu un raspuns...Multumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca la sedinta adunarii de proprietari s-a votat ... Maia7 Maia7 Buna ziua, Daca la sedinta adunarii de proprietari s-a votat impotriva maririi sumei pe care o dam catre curatenie, se poate supune din nou la vot la noua ... (vezi toată discuția)
Clauza contract de comision Alex28 Alex28 Buna ziua. Intr-un contract de comision vreau sa introduc o clauza care sa ma ajute sa nu fiu \\"sarit\\". Contextul: actionez ca intermediar. Caut clienti ... (vezi toată discuția)
Help!!!!!!! Alina Tabara Alina Tabara am intalnit urmatoarea situatie: avem un debitor care are o masina in leasing, seful meu vrea un ctr. de prestari servicii transport/ contract de ... (vezi toată discuția)