Am o intrebare : cine urmareste in vederea executarii silite despagubirile civile???? Primaria sau Administratia Finantelor Publice pe raza careia locuieste contravenientul??? Ca sa fiu si mai explicita: intr-un proces verbal de contraventie intocmit de Ocolul Silvic, faptuitorul, a primit avertisment si a fost obligat la plata unor despagubiri civile, conf L 31/2000. Procesul verbal de contraventie a fost trimis spre luare in debit la Primarie. E corect? despagubirile se urmaresc de Primarii sau doar amenzile contraventionale ??? si despagubirile de Administratii??? Daca se poate sa imi spuneti si articolul cere prevede acest lucru. Miiiiiiii de multumiri
De buna voie, despagubirile se platesc in 48 ore la unitatile directiei silvice.
Executarea silita se realizeaza prin organele fiscale ale DGFP, cand faptuitorul refuza plata.
E art. 6 din legea 81/1993 (doar ca nu stiu ce modificari a suferit in timp aceasta lege).
Despagubiri civile
Constiuli
Buna ziua ! Am o nelamurire in ceea ce priveste executarea silita a despagubirilor civile . Cine urmareste in vederea executarii civile despagubirile civile ? ... (vezi toată discuția)