avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dobanda legala
Discuție deschisă în Executare silită

dobanda legala

am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care Administratia Financiara era obligata la restituirea taxei auto. in hotarare s-a stabilit restituirea sumei de 4.600 lei plus dobanda legala calculata la data efectiva a platii.
care este dobanda care trebuie calculata la suma respectiva si baza legala? (mi-a fost restituita suma de 5200 lei fara a mi se explica ce dobanda am primit, care este valoarea acesteia, cand a fost calculata, nu mi s-a dat nici o chitanta).
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:09, 1 Martie 2010
Puteti formula o cerere si solicita autoritatii in cauza, sa vi se comunice modul in care a fost calculata dobanda de...600 ron.
Dar de ce considerati ca trebuia sa primiti ... chitanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda fiscala conform art 124 c.p fiscala vio_333596 vio_333596 Prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila s-a stabilit restituirea taxei auto cu dobanda fiscala conform art.124 c.p fiscala. Domnii de la ANAF au ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla mod de calcul dobanda taxa auto salajanradu salajanradu Buna ziua ! Cum pot afla cum a calculat ANAF dobanda pe care trebuie sa o primesc, aferentă taxei auto? Am plătit în anul 2012 7700 lei. Am castigat in ... (vezi toată discuția)