avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii somaj

daca o societate nu are depuse la AJOFM declaratiile de somaj pentru anul 2006, in ce program trebuiesc facute acum? In cel din 2006 sau in cel din 2010?
Nu sunt declaratii rectificative, ci initiale?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 15:42, 2 Martie 2010
Ar trebui sa folositi programul din 2006 dupa pararea mea.
Intrucat importul se face acum evident ca lucrati pe versiunea Declsom 10.5.3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificativa somaj loredana prahoveanu loredana prahoveanu As dori sa stiu cum se face rectificarea declaratiei pentru somaj (noiembrie 2009), deoarece am un angajat pe care am omis sa-l declar. Am incercat mai multe ... (vezi toată discuția)
Plata contributii somaj!? aliss73 aliss73 Buna ziua Am o mare nelamurire.In baza de date a AJOFM apar cu 3 luni neavad contributiile platite,deci cele trei luni nu apar ca stagiu de ... (vezi toată discuția)
Sesizare facuta la itm. ce parere aveti de raspuns? mie mi se pare bataie de joc. va rog dati-mi un sfat. mihaela_d_a mihaela_d_a Sunt angajata in cadrul unei societatii din februarie 2006, in ianuarie 2010 am aflat ca sunt insarcinata, ca sa beneficiez de concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)