avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog, sa-mi raspundeti!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog, sa-mi raspundeti!

buna seara!ce se intampla daca tatal meu ia ordonanta si beneficiaza de somaj si depune cererea de pensionare in perioada in care primeste somaj sau plati compensatori?acest lucru dauneaza pensiei?
Va multumesc!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:25, 1 Martie 2010
1. In timp ce se afla in somaj face cerere la AJOFM pentru pensionare.
2. Plata indemnizatiei de somaj inceteaza de la data primirii pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am posibilitaea sa depun cerere de pensionare anticipata ... Began Began Buna seara, Am posibilitaea sa depun cerere de pensionare anticipata partial. Acum sunt in somaj. Rog sa imi precizati cand se sisteaza indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la somaj la pensie Justitiarul711 Justitiarul711 Daca o persoana se afla in somaj , iar pe perioada somajului indeplineste conditiile de iesire la pensie pe motiv de limita de varsta, trebuie sa-si depuna ... (vezi toată discuția)
Raspuns corect dat de ajpis? Just-drept Just-drept In urma cu 2 ani s-a nascut un copil. Pe 25 Mai copilul face 2 ani. Mama fiind salariata,tatal somer indemnizat. Tatal a intrat in ccc,iar in toata aceasta ... (vezi toată discuția)