avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este legal sa fii angajat la 2 firme cu program normal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este legal sa fii angajat la 2 firme cu program normal de munca(8 h/zi)la ambele?

si daca DA, cum ar trebui sa procedez la angajarea in cadrul celei de-a doua firme?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: vilius , utilizator 13:53, 5 Martie 2010
nu este ilegal.. doar ca trebuie ca un singur contract sa il declarati ca functie de baza si doar acolo sa vi se acorde deducerile personale. cartea de munca se prezinta la locul unde aveti functia de baza,iar pt celalalt contract se elibereaza adeverinta de vechime
bine...si mai am o intrebare:):
daca raman insarcinata, ce indemnizatie o sa primesc?
multumesc frumos!
veniturile impozabile se vor cumula, calculandu-se 85% din media acestor venituri, fara insa ca indemnizatia calculata sa depaseasca 4000 lei
Se pare ca nu este ilegal dar cum programul normal de lucru de 8 ore trebuie urmat de de un program de refacere de min.8 ore rezulta ca ziua trebuie modificata de la 24 la 32 de ore.
minim cate luni trebuie sa fi contribuit inainte ca sa se poata aplica asta? ultimele 6 luni? asa am auzit...
multumesc inca o data!:):)

Alte discuții în legătură

Calcularea indemnizatiei co-iunie 2020.buna ziua, sunt angajata la o agentie de turism. inca din ianuarie ... Cristina9090 Cristina9090 Buna ziua, Sunt angajata la o agentie de turism. Inca din Ianuarie am avut concediul de odihna stabilit si aprobat pentru 04-09 Iunie 2020. In lunile ... (vezi toată discuția)
Cim cu 4h/zi, respectiv 2h/zi - pot beneficia de somaj? omerica omerica Buna ziua!Din iulie 2007 si pana in aprilie2010 am lucrat cu timp partial de 4h/zi salariul fiind de 600ron deoarece am studii superioare si s-a considerat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului cameliadaj cameliadaj Buna seara.Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste indemnizatia de crestere copil: Am fost angajata cu cim norma intreaga 3 ani jumate,pana la data de ... (vezi toată discuția)