avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proprietate comuna pe cote parti uscator pe fiecare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proprietate comuna pe cote parti uscator pe fiecare etaj

cum se imparte proprietatea asupra unui uscator et.4 daca fiecare etaj are uscatorul lui.uscatorul de la et.4 a fost dat pentru folosinta unei firme de telefonie mobila.chiria platita se duce in contul asociatiei. am castig de cauza daca dau in judecata asociatia?
Adresati o solicitare presedintelui de asociatie sa faca o distribuire a dreptului de a folosi uscatoarele si pentru proprietarii de la et.4.
Asa cum toti proprietarii de pe scara beneficiaza de chiria incasata de la firma cu sediul in uscatoria Dv., dar si de utilizarea unui uscator, tot in acelasi fel trebuie ca si Dv. sa beneficiati de dreptul de a folosi uscatorul de la unul din celelalte etaje.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
elga50, moderator
Avand in vedere ca in cazul special de fata,exista acordul tuturor proprietarilor direct interesati in utilizarea respectivului spatiu,asumat si de catre entitatea juridica asociatia de proprietari,asupra inchirierii unuia dintre partile comune,nu se mai pot ridica pretentii asupra utilizarii altor parti comune.
Pentru a ne putea pronunta asupra temeiniciei cererii,autorul nu a precizat elementul esential,daca este parte semnatara a acordului pentru inchirierea partii comune,sau aparitia dansului in cadrul asociatiei a avut loc dupa incheierea formalitatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc la etajul 8, iar deasupra sunt 3 camere de ... FlorinaRamona FlorinaRamona Buna ziua! Locuiesc la etajul 8, iar deasupra sunt 3 camere de depozitare/uscatorii. Pe una a pus monopol administratora, pe una o familie, iar in cealalta ... (vezi toată discuția)
Concesionare uscatorie Lochness Lochness Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si vreau sa concesionez uscatoria cu care sunt vecin. Am stranse semnaturi de la majoritatea vecinilor inclusiv de la cei ... (vezi toată discuția)