avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

Buna ziua
In urma cu 3luni mi-a fost retinut permisul de conducere urmand sa mi se faca dosar penal pentru ca aveam o alcoolemie peste limita legala.La momentul respectiv politistul mi-a spus ca va dura 1-2luni pana voi fi contactat de un coleg de-al lui pentru ca mai erau dosare care trebuiau finalizate sau ceva de genu.Acum nu stiu ce sa fac.Am primit de la politie o instiintare ca nu am dreptul sa circul pana la finalizarea dosarului in rest nimic.Astept de 3 luni.Este posibil sa nu imi mai fi facut dosar penal sau trebuie sa mai astept?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mariusmoisuc , utilizator 12:38, 2 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - nu știu nimic de 2 luni Gmihaig Gmihaig In seara zilei de 4 februarie 2018, am fost oprit de către un echipaj, iar în urma testării am avut 0,51 mg alcool pur în aerul expirat. Am fost la sânge, ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool andrei. andrei. Buna ziua, In 9 decembrie 2011 mi-a fost retinut permisul pentru alcool, parcasem pe o strada cu fata pe bordura si cand am dat cu spatele sa o cobor am ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa accident rutier alexcs_1 alexcs_1 Buna ziua, as dori lamuriri in privinta cazului meu...In urma unui accident de circulatie fara victime, politistul care a venit la fata locului a intocmit ... (vezi toată discuția)