avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru 12/24 12/48
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru 12/24 12/48

va rog sa-mi spuneti cit timp de repaus trebuie sa am in astfel de program cand sunt in tura de noapte.(M.A.I. - situatii de urgenta)
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 13:09, 2 Martie 2010
Durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore (art.112 alin.2 codul muncii).
zaganescu31 a scris:

va rog sa-mi spuneti cit timp de repaus trebuie sa am in astfel de program cand sunt in tura de noapte.(M.A.I. - situatii de urgenta)

Nu beneficiati de timp de repaus cand sunteti in tura de noapte, timpul de repaus pentru tura de nopate il reprezinta cele 48 de ore libere de care beneficiati dupa tura de noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repaus minim dupa tura de 12 ore noaptea Iryna28 Iryna28 Buna ziua, Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Daca un angajat lucreaza in ture de 12 ore (7:00-19:00 si 19:00-7:00) si dupa tura de zi (7:00-19:00) ... (vezi toată discuția)
Repausul dupa tura de 12 h (ce include ore de noapte) steliana28 steliana28 Buna seara Va rog sa ma lamuriti daca este legal ca angajatorul sa acorde 24 h libere dupa tura de 12 ore (de noapte). Lucrez intr-o institutie cu program ... (vezi toată discuția)
Ture 24 ore Vulturudac Vulturudac Daca lucrez in ture 24 ore cate zile libere am dreptul legal,dupa servici? Am dreptul la plata spor noapte si spor sarbatori daca tura cade in sarbatoare cu ... (vezi toată discuția)