am avut o discutie cu o persoana{baiat} sisa termina cu o palama dat de mine in el,.el amers la politie impreuna cu 2 martori. imi puteti spune ce mi se poate intampla? daca mi se face dosar pemal pt asa ceva? va multumesc
nu am cazier, nu am avut probleme cu politia. tatal baiatului caruia iam dat o palma mi-a zis ca el a vrut sa ma provoace sa-l ating.ce ma invatati sa fac? sa nu recunosc?
Incercati sa va asumati responsabilitatea sa va recunoasteti culpa,subliiniind aspectul ca s-a realizat pe fondul unor dispute mai vechi,la ultimul incident fiind premeditata intreaga derulare a evenimentelor
In raport de maniera decenta ,interesul pentru solutionare si politia va lua act si va dispune masurile in consecinta
Amenda minor
crisant
buna ziua
baiatul meu in varsta de 17 ani a luat amenda pt ca a injurat pe str. .... am primit acasa un plic de la sectie cu procesul verbal . amenda in ... (vezi toată discuția)
Bataie minor
felix76
buna ziua,
sunt 2 incidente: 1 in urma unei dispute in scoala, copilul meu i-a dat o palma unui alt copil, acesta acuza dureri in zona maxilarului si tamplei. ... (vezi toată discuția)