avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se intampla daca dai o palma cuiva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se intampla daca dai o palma cuiva?

am avut o discutie cu o persoana{baiat} sisa termina cu o palama dat de mine in el,.el amers la politie impreuna cu 2 martori. imi puteti spune ce mi se poate intampla? daca mi se face dosar pemal pt asa ceva? va multumesc
nu am cazier, nu am avut probleme cu politia. tatal baiatului caruia iam dat o palma mi-a zis ca el a vrut sa ma provoace sa-l ating.ce ma invatati sa fac? sa nu recunosc?
~ Conținut șters la cerere ~
Incercati sa va asumati responsabilitatea sa va recunoasteti culpa,subliiniind aspectul ca s-a realizat pe fondul unor dispute mai vechi,la ultimul incident fiind premeditata intreaga derulare a evenimentelor
In raport de maniera decenta ,interesul pentru solutionare si politia va lua act si va dispune masurile in consecinta
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
ynocentta, utilizator
In primul rand ce varsta aveti dvs. si ce varsta are "baiatul".
eu 26 de anii si eu 24 de ani

Alte discuții în legătură

Amenda minor crisant crisant buna ziua baiatul meu in varsta de 17 ani a luat amenda pt ca a injurat pe str. .... am primit acasa un plic de la sectie cu procesul verbal . amenda in ... (vezi toată discuția)
Bataie minor felix76 felix76 buna ziua, sunt 2 incidente: 1 in urma unei dispute in scoala, copilul meu i-a dat o palma unui alt copil, acesta acuza dureri in zona maxilarului si tamplei. ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente E7890r E7890r Buna sara. In primul rand , eu sunt minor si am varsta de 17 ani . Ieri in jurul orei 14:15 mergeam pe strada cu prietena mea , si am trecut pe langa un grup ... (vezi toată discuția)