avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Vreau sa divortez, insa situatia sta cam asa:
In urma cu 2 ani am facut un credit pentru cumpararea unui apartament. Creditul e pe numele meu. In conditiile in care pretul apartamentului a scazut destul de mult, nu stiu daca reusesc sa acopar creditul de la banca in urma vanzarii apartamentului. restul cine ar trebui sa il achite?
Multumesc mult!

Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:06, 2 Martie 2010
divortul nu are legatura cu partajul
cu privire la apartament daca nu va intelegeti, in baza unei expertize instanta va dispune
multumesc, dar as dori un raspuns mai precis
buna ziua .
nu este obligatoriu sa instrainati imobilul . puteti cere in actiunea de partaj, atribuirea imobilului in natura , urmand ca dvs. sa achitati in continuare creditul si sa-i platiti si sulta corespunzatoare sotului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune george1972 george1972 Suntem 3 mostenitori ai unui apartament. Daca mostenitorul care sta in el , noi ceilalti avind domiciilile in alte judete, cere iesirea din indiviziune, prin ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Partaj gaab gaab Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)