Nu va suparati ca scriu gresit, dar am o intrebare. Am terminat facultatea in anul trecut si am angajat in anul aceasta prima oara la 18 ianuarie(pe termen nelimitat). Si inca nu am primit nici un salariu. Plata salariul e in fiecare luna la data de 25. Deja a trecut doua luni si nu am primit nimic. Ce pot sa fac (ca unde lucrez e fost politist de rand inalt si are multe cunostinte la tribunal)?Va rog cineva sa ma ajute cu ideei sau lucruri concrete. Multumesc.
Chiar problema este ca lucrez legal si in afara de contractul de munca nu am semnat nici un act doar doua hartii(ca am luat banii pentru deplasare, diurna).Da plateste pentru luna anterior, dar eu inca n-am peimit nimic, chiar lucrez in ore suplimentare si am si lucrat in duminica. Este vorba de o firma care are 400 de angajati nu cred ca are probleme cu bani si angajeaza oamane aproape in fiecare zi in ultima vreme.
Nu facem aici decat pure supozitii...ATI INTREBAT TOTUSI LA CONTABILITATE SAU PERSONAL DE CE SE INTARZIE CU BANII? Vad ca totusi banii pe diurna i-ati primit, deci nu par sa fie neaparat neseriosi..Pentru a primi un sfat pertinent cu privire la ce anume trb sa faceti, si dvs trebuie sa faceti cunoscute toate datele problemei..;)