avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare contract de munca la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare contract de munca la ITM

Termenul de depunere a contractului de munca la ITM este de 20 de zile de la inceperea activitatii?
Daca m-am angajat pe functia de director, pot sa merg eu sa imi inregistrez contractul de munca la ITM sau trebuie sa mearga asociatul/administratorul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 2 Martie 2010
20 de zile calendaristice de la data inceperii activitatii..si poate merge oricine sa inregistreze cim-ul la itm:)
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
andram, utilizator
Chiar si cel care se angajeaza?
Contractele individuale de munca vor fi inregistrate, in termen de 20 de zile de la data incheierii lor, la inspectoratele teritoriale de munca .... art.1 din Legea nr.130/1999 republicata.

Da, si viitorul angajat poate merge la iTM sa-si inregistreze c.i.m.
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, puteti merge dv. in termen de 20 zile.
Nu uitati de depunerea Revisal-ului inainte cu o zi pentru angajarea respectiva , foarte important.
Doina Elena, Consultant resurse umane
daaaaa:) de-ar merge fiecare cu contractul sa si-l inregistreze la itm..ce bine ar fi pt angajator..dk imi permiteti gluma;) dar serios, da, poate merge chiar si titularul contractului, doar sa nu aveti surprize din partea ITM-ului local..dar nu stiu sa existe vreo regula in privinta persoanei care are voie sa inregistreze actele la ITM

Alte discuții în legătură

Revisal help.. jax jax Sa zicem azi 05.05.2010 depun revisal...tot azi depun contract cu data incepere pe 06.05.2010...dar data itm e trecuta tot 05.05.2010 asa o trec cei cand ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Inregistrarea contractului individual de munca dobrogeanu_2000@yahoo.com dobrogeanu_2000@yahoo.com care este termenul de inregistrare a contractului individual de munca la ITM, 20 de zile lucratoare calendaristice? (vezi toată discuția)