avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract daca furnizorul a fost cumparat de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract daca furnizorul a fost cumparat de alta firma

Buna ziua,
Doresc sa reziliez un contract de prestari servicii (TV,internet, tel fixa si mobila) incheiat in urma cu 1,5 ani cu Czone (GlobalView). Intre timp, GlobalView a fost achizitionata de RDS-RCS. Desi mai am 6 luni de contract, vreau sa il reziliez. Pot sa fac asta, invocand ca si motiv faptul ca GlobalView nu mai exista si nu am semnat un alt contract cu RDS-RCS? Si daca da, cum?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
matviorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 12:52, 3 Martie 2010
Normal ar fi să se preia şi contractele încheiate.Faceţi o adresă către noul administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fantoma cu rds-rcs elga50 elga50 Problema mea este urmatoarea: - In mai 2008 am semnat cu CZONE un contract pentru internet. Contractul era de fapt o bonificatie pentru mine pentru ca le ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs & rds wunnfer wunnfer Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)