avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie de la CNSAS privind calitatea de lucrator al ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie de la CNSAS privind calitatea de lucrator al securitatii

asa a patit un vecin si ma intreaba ce poate patii
ed2oiu a scris:

asa a patit un vecin si ma intreaba ce poate patii
are 85 ani si in 1964 a semnat o mapa informativa ,cred ptr urmarirea unui fost detinut timp de trei luni
1-Rugam nu postati mesaje consecutive,aveti facilitatea Editeaza,care permite corectii si completari text
2-In situatia in care unitatea mentionata a emis citatie,persoana in cauza detine obligatia sa dea curs citatiei
Daca nu se prezinta,institutia continua desfasurarea cercetarilor ,in urma carora va constata situatia din documente si va completa referat care va fi adus la cunostiinta partii care a solicitat lamuriri
Concluziile autoritatii pot fi contestate in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacera contractul de intretineria - ie usor sau nu Gordan Gordan Socra mia nuie moltumita cu intretineria si inceput procesu are 2 martori ce alte dovesi mai are nevoie martori nu stau in curte cu ia.Ce sanse are sa castige ... (vezi toată discuția)
Vecini care nu-si supravegheaza copiii dana@123 dana@123 Am desupra mea o familie de tineri casatoriti cu 2 copii(10 respectiv 7 ani),de vreo 6 ani incoace nu ne mai intelegem cu ei ,la modul ca ,cei 2 copii sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru rovigneta! ddv82 ddv82 Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am de platit trei despagubiri pentru rovigneta din 2011.Daca le platesc acum desi ... (vezi toată discuția)