avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partajul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partajul

m-am casatorit acum 15 ani.dupa casatorie,bunica mea mi-a cedat o casa batraneasca si 1000mp de teren,in schimbul ingrijirii sale pana la moarte de catre mine si sotia mea.in cele din urma bunica a murit,noi ramanand cu terenul si casa,pentru care nu avem act de proprietate,ci doar o hartie de mana,semnata de ea. acum,eu si sotia mea suntem in divort.as dori sa stiu cum putem face partajul,avand in vedere faptul ca bunica mea are si alte rude in viata. ar putea avea acestea vreun drept la teren sau la casa?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:26, 2 Martie 2010
Trebuie vazuta hartia stimate domn.Pot fi 2 variante si nu putem stii altfel.
Ce rude mai are in viata, si cati copii a avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul ionela isare ionela isare m-am casatorit acum 15 ani.imediat dupa casatorie,bunica mea,in shimbul intretinerii ei pana la moarte,ne-a lasat,mie si sotiei o casa batraneasca si 1000mp ... (vezi toată discuția)
Bună seara. o nelămurire și eu în legătură cu moștenirea ... claudiana claudiana Bună seara. O nelamuam și eu în legătură cu moștenirea soțului de la parintii lui. Dupa moartea mamei lui am facut succesiunea și contra unei sume de ... (vezi toată discuția)
Succesiune după tată andreiusk andreiusk Bună, prezint și eu o situație aici, sper să nu plictisesc și dacă cineva are o îndrumare vă apreciez și mulțumesc anticipat... Se dă următoarea ... (vezi toată discuția)