avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren revendicat cu constructii pe el
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren revendicat cu constructii pe el

vreau sa cumpar un teren care a fost atribuit proprietarului in urma unei revendicari.Pe el se afla niste garaje construite cu autorizatie de la primarie, bineinteles inainte de a fi revendicat si atribuit actualului proprietar.Acele garaje se pot desfiinta?
Cel mai recent răspuns: ContSters72658 , utilizator 04:17, 3 Martie 2010
proprietarul terenului se prezuma ca e si proprietarul constructiilor.. evident, daca nu le revendica nimeni, se pot desfiinta sau ce vreti, aia faceti cu ele...
daca cineva pretinde un drept asupra lor situatia difera.. daca e sau nu constructor de rea sau de buna credinta...
Pai nu e de rea credinta caci are autorizatie de la primarie.Si garajele sunt folosite in mod curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj construit pe teren proprietate emilia73 emilia73 Am reusit sa intabulez casa si gradina.In gradina mea, inainte de 1989, comunistii au ridicat un buncar de gunoi, din ciment.Acesta a fost transformat de un ... (vezi toată discuția)
Constructie pe terenul altuia florin49 florin49 Buna ziua. Am o nelamurire si doresc un raspuns, va rog. Am inchiriat un teren pe care chiriasul a construit un magazin. Am auzit unele zvonuri cum cladirea ar ... (vezi toată discuția)
Actiune legala - constructie ilegala pe un teren enjoythesilence enjoythesilence sunt mostenitorul tatalui meu decedat anul trecut. am deschis succesiunea pe proprietatile sale si sunt in curs de a o finaliza. printre proprietatile ... (vezi toată discuția)