avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot obtine daune materiale de la politistiicare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot obtine daune materiale de la politistiicare isi bat joc de lege si de mine?

vreau sa plateasca politistii care nu numai ca iau salariu degeaba,pentru ca aplica legea dupa bunul plac si nu dupa litera legii cum ar fi normal;ci si pentru faptul ca in loc sa isi faca treaba,prelungesc nejustificat niste cercetari simple.vreau sa cer daune materiale pentru o masina care se distruge in parcare,pentru ca nu pot sa o folosesc (este proba intr-un proces)...ce demersuri trebuie sa fac si catre cine?..
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:27, 3 Martie 2010
Cunosc cauza similara care treneaza in cercetare din 2004
Pentru a putea deschide proces trebuie sa fie vorba de incalcarea legii sau de abuz.
Informatiile sunt prea lapidare,dar daca exista incalcari ale legii,datorate unor culpe conjugate pe traseul politie-Parchet,trebuie sa faceti dovada acestora intr-o eventuala plangere sau intr-un eventual proces.
Pot fi situatii independente de vointa celor indrituiti sa efectueze cercetarile sau pot fi culpe.
Puteti intocmi un memoriu documentat si dovedit, prin care sa va adresati conducatorilor celor pe care ii considerati vinovati pentru a urgenta cerecetrile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa comuna - definitie, procedura ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, As dori sa va intreb referitor la titlul de CULPA COMUNA - care se stabileste de catre organele de politie sau asiguratori: 1. ... (vezi toată discuția)
Dosar penal cu probe audio telefon mobil tyras1980 tyras1980 Buna ziua, Stau intr-un bloc tip vila cu 6 apartamente. De 3 ani s-au repatriat vecinii din Spania si de atunci nu mai e liniste in comunitate. Au inceput sa ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala CristiALF CristiALF Buna seara, Am si eu nevoie de un sfat avizat asupra situatiei mele. Am avut un accident in care desi personal ma consider nevinovat, Politia considera (cel ... (vezi toată discuția)