Daca eu vreau sa-mi achit datoriile la intretinere sa ajung la 0 fara penalitati si ulterior sa le achit si pe ele administratorul blocului imi poate impune sa platesc si din penalitati?
Mi s-a impus sa achit din 500 de roni 250 la intretinere si 250 la penalitati. Are suport legal?
Ordinea in care sunt primiti banii este stabilita in fiecare asociatie. Daca sunteti de buna credinta nu are importanta aceasta ordine. Oricum, orice suma ramasa in restanta tot va trebui achitata.
Vreau sa ajung la 0 ca sa nu imi mai creasca penalitatile si ulterior sa le achit si pe acestea.
Cum sa procedez in momentul cand imi impune administratorul acest lucru?
Adaunarea generala,respectand dispozitiile in domeniu contabil poate dispune masuri referitoare la modalitatea recuperarii restantelor
Important este stingerea debitului in conditii amiabile ,fara implicarea instantei de judecata
Cum poate sti adunarea generala dispozitiile in domeniul contabil ca sa dispuna masuri? Care sunt aceste dispozitii? Puteti sa ne precizati si baza legala?
Cum poate sti adunarea generala dispozitiile in domeniul contabil ca sa dispuna masuri? Care sunt aceste dispozitii? Puteti sa ne precizati si baza legala?