avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impunerea Platii Penalitatilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impunerea Platii Penalitatilor

Daca eu vreau sa-mi achit datoriile la intretinere sa ajung la 0 fara penalitati si ulterior sa le achit si pe ele administratorul blocului imi poate impune sa platesc si din penalitati?
Mi s-a impus sa achit din 500 de roni 250 la intretinere si 250 la penalitati. Are suport legal?
acordul nu cred ca ar trebui sa-l incheiati cu administratorul , ci sa solicitati acest lucru comitetului executiv. daca C.E. este de acord cu acest compromis, administratorul trebuie sa se supuna acestuia (el fiind un simplu angajat al asociatiei), cu mentiunea faptului ca, in cazul in care aveti datorii mari si nu au putut fi platite facturi catre furnizori (si acestia au perceput penalizari), trebuie sa suportati penalizarile acelor facturi cot la cot cu ceilalti rauplatnici, daca mai exista
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
ContSters62736, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata penalizari - cote de intretinere petricia petricia Buna ziua, Am rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema: - cum pot determina un proprietar ( cf. legislatiei ) sa-si achite penalizarile calculate pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari raluctza raluctza Buna ziua.Am o intrebare,la asociatie de proprietari,ce este prioritar sa se achite?ceea condum adica intretinerea mea(apa,caldura,femeie de servici etc),sau ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de calcul a platilor de restante la intretinere. DanaP70 DanaP70 Concret este vb de o restanta pe trei luni la intretinere.Am fost sa fac plata la o parte din suma si administratorul nu mi-a dat nici o explicatie clara la ... (vezi toată discuția)