Sunt in concediu de crestere copil pana la 02.03.2010.
Pe 11.02.2010 am nascut din nou.
Pentru completarea dosarului de prelungire a concediului de crestere copil pt cel de al doilea copil, am sunat la primarie si mi s-a zis ca nu pot beneficia de indemnizatie de crestere copil mai devreme de 42 zile de la nasterea copilului.
Ceea ce inseamna pentru o perioada de minim 42 zile minus intervalul 11.02-02.03 tb sa imi fac reangajare si sa figurez cu concediu medical de sarcina si lauzie. ASA ESTE? Pt. ca la telefon de la Directia Muncii mi s-a zis ca intru direct din crestere copil in crestere copil.
Cei de la Directia Muncii, v au raspuns corect . Intrati din 03.03.2010 in cic, cu conditia sa depuneti cerere la angajator insotita de certificatul de nastere a copilului . Dupa aprobarea cererii de catre angajator o copie de pe aceasta, vizata pt conf cu originalul, insotita de actele necesare se depun la primaria de domiciliu, care sunt obligati sa preia actele daca sunt complete si sa le depuna la ag de porestatii sociale . Aprobarea acordarii sau neacordarii cic se face prin decizie de Ag de prestatii sociale.
~ final discuție ~