avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tva+micro
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tva+micro

Am o intrebare .
Daca firma.are 2 angajati si a depasit 100,000 euro cifra afacere la 31.12.2005. ce parere aveti pe 2006 trebuie sa plateasca imp.pe venit? ( a ramas micro ) sau pe profit
A doua problema :
Trebuie sa fac o factura storno cu returnarea produsului.Problema este ca acum sunt platitor de tva , dar cind faceam prima factura , inca nu eram platitor de tva.Cum sa fac acum? cu tva sau fara? deoarece eu nu am platit in momentul respectiv tva pentru suma mentionata
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2006
iko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 00:37, 30 Ianuarie 2007
In momentul vanzarii nu platesti ci incasezi TVA de la clientul tau iar la sf.perioadei(luna sau trimestru) se calculeaza in baza jurnalelor de vanzari si de cumparari,daca este dator sa platesti TVA catre buget
multumesc andora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D107 la trecerea de la micro la profit trifarm trifarm Buna ziua, Daca firma trece de la micro la imp. profit cu TRIM.IV 2023 (a depasit 500.000 euro in luna noiembrie) si a efectuat sponsorizari in cursul anului ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala ContSters226659 ContSters226659 Buna ziua, Va rog frumos sa ma informati ce declaratie fiscala trebuie sa depuna si pana la ce termen, o firma, neplatitoare de TVA, care a realizat o ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se trece de la microintrepindere 3% venit la 16% profit? lunamoon lunamoon Buna ziua! Am urmatoarea nelamurire. Eu am un srl-d neplatitor de tva, care momentan functioneaza ca o microintreprindere cu impozit 3% pe venit. Tot asa ... (vezi toată discuția)