avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar firma recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar firma recuperari

banca poate retrage un credit(dosar)de la ofirma de recuperari si daca da an ce conditii????
Cel mai recent răspuns: george_geo 35 , utilizator 16:07, 3 Martie 2010
In principiu da, insa depinde de ce este stipulat in acest sens in contractul incheiat intre creditor si firma de recuperari (conditiile nu aveti cum sa le aflati deoarece nu sunteti parte in contractul incheiat intre creditor si firma de recuperari). Ca idee, daca doriti sa achitati debitul sau sa incheiati o intelegere cu creditorul, tot cu acesta trebuie sa discutati modalitatea si termenele de plata (daca plata se va face direct catre creditor sau catre firma de recuperari, daca veti plati sau nu vreo suma in plus fata de debitul initial, etc.).
multumesc. voi suna sa vad ce obtin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca danyyyyy danyyyyy buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este corect ce a facut banca, am avut un credit si mentionez ca nu am achitat banca de doua luni( criza ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat fara instiintare Daniela1a Daniela1a Buna ziua, As dori un sfat in legatura cu cesionarea unui credit. Tatal meu decedat a avut un credit de nevoi personale facut in 2008. Platile au fost ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata o banca si o societate recuperari creante georgecorcaci georgecorcaci Buna ziua, sunt un client BCR cu un credit ipotecar. Din cauza unor probleme financiare am avut o mica intarziere si creantele mele au fost cedate socetatii ... (vezi toată discuția)