avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum trebuie procedat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum trebuie procedat?

Am castigat procesul impotriva angajatorului , care de anul trecut din aprilie si pana in iulie nu mi-a platit nici contributiile la cartea de munca ,nici salariul si nici concediile medicale. Am legalizat sentinta judecatoreasca si mi s-a spus ca trebuie sa fac 2 copii xerox pe care una sa o depun la angajator iar pe una sa imi semneze de primire . Am fost la el dar nu a vrut sa faca acest lucru. Ce pot face in acest caz?
Am inteles ca daca nu am semnatura lui pe sentinta nu pot face mai departe dosar pt executare silita . Nici acum nu vrea, cu toata sentinta data de judecatorie sa-mi plateasca cele cuvenite. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:12, 3 Martie 2010
Incercati sa o trimiteti cu confirmare de primire si cu valoare (asta ca sa dovediti ca ati trimis sentinta si nu o invitatie la nunta). Totodata este bine sa trimiteti si o cerere de punere in executare a sentintei.

Daca nu se rezolva nimic in cateva zile atunci apelati la executor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- litigiu cu angajatorul familistu familistu În 2012 noiembrie am câștigat la Curtea de apel Timișoara un proces cu angajatorul, în speță primăria. Trebuie sa mi se restituie ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata arlezyyana arlezyyana Buna seara ! As dori sa stiu cum imi pot recupera cheluielile de judecata cerute si acordate de instanta in urma unui proces de marire pensie intretinere ... (vezi toată discuția)
Executare silita in urma unei hotarari judecatoresti Luciana222 Luciana222 In urma unui proces intentat pt recuperarea unui avans am primit castig de cauza,recurs nu a facut si perioada a expirat. Avocatul dupa ce si a primit ... (vezi toată discuția)