Buna ziua tuturor!
As dori sa aflu un raspuns cat mai competent legat de urmatoarea problema: am un contract de inchiriere a unui apt catre un chirias cu valabilitate sept. 2009- august 2010.
incepand cu 01martie2010, la solicitarea chiriasului i-am micsorat cuantumul chiriei.
Intrebare: ca sa mi se micsoreze si mie cuantumul impozitului pe venitul din cedarea folosintei bunului ce document sa prezint la Administratia Financiara? Declaratia 220? O notificare ?
Multumesc anticipat tuturor care vor intra in dialog!
Actul aditional la contractul de inchiriere impreuna cu o noua completare a declaratiei 220 , cu noua valoare a inchirierii , prin care impozitul de plata scade.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.