avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cedarea folosintei bunurilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cedarea folosintei bunurilor

Buna ziua tuturor!
As dori sa aflu un raspuns cat mai competent legat de urmatoarea problema: am un contract de inchiriere a unui apt catre un chirias cu valabilitate sept. 2009- august 2010.
incepand cu 01martie2010, la solicitarea chiriasului i-am micsorat cuantumul chiriei.
Intrebare: ca sa mi se micsoreze si mie cuantumul impozitului pe venitul din cedarea folosintei bunului ce document sa prezint la Administratia Financiara? Declaratia 220? O notificare ?
Multumesc anticipat tuturor care vor intra in dialog!
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 15:31, 3 Martie 2010
Actul aditional la contractul de inchiriere impreuna cu o noua completare a declaratiei 220 , cu noua valoare a inchirierii , prin care impozitul de plata scade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A aparut o lege cu scutirea de impozit pe perioada reducerii chiriei cu cel putin 30%? dodoambra dodoambra Buna ziua Anul trecut am optinut venituri din chirie. Datorita pandemiei, in acord cu chiriasul, am redus chiria cu 50% pe luna. Am facut act aditional la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirii daniela_serb daniela_serb Buna ziua,as avea o intrebare legata de momentul efectiv cand se plateste impozitul pe chirie in cazul persoanei fizice?in fiecare luna,la 3 ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru chirie incasata costy2010 costy2010 Acum cinci luni am incheiat un contract de inchiriere cu un chirias. Acesta ne-a platit, la momentul semnarii contractului, chiria pe o luna plus garantia pe o ... (vezi toată discuția)